Elina (memorypuzzle) wrote,
Elina
memorypuzzle

 • Location:
 • Mood:
 • Music:

Friends Only

CLOSED! Personal Journal will keep doing this same thing so thanks bye~


Hei vaan! Tämä on toinen livejournalini ja täällä aion purkaa ja jakaa tietojani ja tunteitani omaa rakasta harrastustani kohtaan, eli historiaa. Olen rakastanut historiaa aina siitä lähtien kun sitä alettiin minulle opettaa eli jo ainakin kuusi vuotta on meillä yhteistä taivalta.

No mitä tarkalleen ottaen blogissani on? 
♥  Merkintöjä historiallisista henkilöistä, pohdintoja, PALJON kuvia, erikoisia faktoja ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Otan mielelläni juttuehdotuksia vastaan.

Mistä aikakausista olen kiinnostunut?
♥ 1900-luvun historia (Maailmansodat, kylmä sota, kansallissosialismi = natsit), Antiikin Rooma, Muinainen Egypti... Melkeinpä kaikissa aikakausissa on oma hohtonsa. Tosiaan juttuni saattavat painottua kansallissosialismiin aika vahvasti, mutta uskon että tulee myös ajankuluessa muustakin juttua. Toivomusten mukaan eletään. :) 

Siis kansallissosialismista? Oletko rasisti/uusnatsi?!
♥ En. En todellakaan enkä millään muotoa. Olen vain kiinnostunut natsien taustoista ja siitä, miten he pystyivät tekemään järkyttäviä tekojaan. En todellakaan vihaa minkään ihmisrodun edustajia. Esimerkiksi mielestäni Barack Obama on yksi suurimmista valopilkuista vähään aikaan ja Tyra Banks on erittäin kaunis ja fiksu nainen. Olen aloitteleva historioitsija, en aatteiden kannattaja. Eikä kansallissosialismista kirjoittavat kirjailijatkaan ole natseja vaikka saattaa tutkia aihetta vuosia.


♠ Language: Finnish, Finnish, Finnish
♠ Friends only
♠ Writer: Elina / 17 / Finland
COMMENT to be added


Livejournalini löytyy täältä ajatusharha 
Tags: friends only
 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

 • 10 comments